1. pályázat - bemelegítésnek

köszvény, ízületi gyulladás, ízületi fájdalom, köszvény tünetei, köszvény diéta, köszvény kezelése, köszvény gyógyszer, kurkuma,medosan, izületi gyulladás gyógyítása házilag, kurkuma fogyókura, kurkuma tabletta, kurku


Egy feladat bemelegítésnek, nem kötelező és most még versenyt sem hirdetünk. Ez inkább egy ízelítő abból, hogy mit várunk.

Aki részt akar venni a többi írásban, annak erre mindenképpen írnia kell, hogy felmérjük a képességeket. Feladat legalább 300 szó és 2-4%os a kulcsszó sűrűség.

Kulcszavak(legalább 2-3 db benne legyen ezekből ragozás nélkül ):

köszvény, 
ízületi gyulladás,
ízületi fájdalom, 
köszvény tünetei, 
köszvény diéta, 
köszvény kezelése,
köszvény gyógyszer,
kurkuma,medosan, 
izületi gyulladás gyógyítása házilag, 
kurkuma fogyókura,
kurkuma tabletta,
kurkuma kapszula

Ami ttudni kell hogy egészség termékről írni, csak úgy lehet, hogy az nem adhat tanácsot és nem oktathat, de tapasztalatokat és esetleg egyedi fiktív történetet lehet írni.

Máskor 3 nap áll rendelkezésre, de ebben az esetben itt lehet próbálkozni és bizonyítani, hogy ki alkalmasabb a munkára.

A hossza maximum 3000, minimum 600 karakter lehet. 

Várom a műveket, amelyek itt megjelennek és ha valamelyiket kéri a megrendelő, akkor az írást eladjuk a felső sorban látható összeget a szerző kapja meg. Ebben az esetben az írás lekerül innen és eladottként más oldalon fog megjelenni.

Start: 2017-04-20, lezárásig...

 

 

 

 

 


tartalom marketing felhívása