Pályázatok ezen az oldalon

Írói pályázatok a szerzőinknek


Elindult oldalunk.

Szeretnénk ezzel, egy olyan oldalt létrehozni, ahol bárki, akinek már több publikált műve is van az hozhassa azokat is és emellett az új egyedi pályázatra, vagy csak szorgalomból írt műveknek is teret adunk. A régi műveket itt össze lehet szedni, amelyek aztán linkgyűjteményként a szerző neve alatt lesznek olvashatók.

Bármilyen írás tehető fel hiszen az írásokból csak bizonyos kulcsszavakat fogunk használni, amelyet a fizető oldal kér, pl.: egy zárjavító oldal kéri a zárjavítás kulcsszót, ha van ilyen írás, akkor eladva és a link behelyezve a szövegbe, amit ez nem befolyásol. A szerzőnek a jutaléka kifizetésre kerül a megállapodás szerint. 

Elsődleges fontos információ, hogy a már más oldalon közzétett műveket nem kell itt újra feltenni. Ehhez van egy segédlet, amelynél a weboldalról illeszthető be a publikáció egy egy olvasó(Új RSS menü) segítségével. Ehhez a művekhez a fényképet is kötelező belinkelni a megjelent oldalról(kép helye másolása). 

Ebből adódik, hogy csak olyan műveket engedélyezünk direkt megjelenésre, amelyek máshol még nem láthatók.

Emellett azoknak a tagjainknak, akik itt bizonyítanak egy olyan lehetőséget bíztosítunk, hogy az egyre népszerűbb cikkmarkatinghez kérünk írásokat, egy-egy meghatározott témakörben, vagy esetleg egy weboldal bemutatását kérjük. Ez a cikkmarketing egyenlőre egy olyan irodalmi mostoha, amelyben eddig bárki tudott közreműködni. Mi szeretnénk egy kicsit értékesebb oldalát megmutatni, legyen ez a műfaj is jobban irodalmi és ne csak a robotoknak adjon olvasnivalót, hanem legyen neve egyik másik írásnak a reklám hatása mellett.

Szövegek kihelyezése

Az itt megjelent szövegek kihelyezés után külön jelezve lesznek, hiszen lehet az is, hogy elviszik a cikket egy másik oldalra, ahol ezért fizetnek.

A résztvevőknek egy menedzseri lehetőséget biztosítunk, tehát lehetnek olyan megbízások is, amelyek névre szólóak. A menedzselés egy 70-30%-os elosztást jelent, amelyből a szerző 70%-ot kap az oldal pedig 30%-ot, amelyet a népszerűsítésre(marketingre) fogunk felhasználni. A szerzők kérhetik a saját oldaluk hirdetését is, ekkor a legkisebb árnak a 30%-át kell csak fizetniük, bármennyiért is adta el a linket.

Az induláshoz kérem azokat a szerzőket, aki éreznek erre a feladatra valamilyen késztetést, akkor jelentkezzenek és hívjanak másokat is.

 

Üdvözlettel az Én írtam szerkesztője,

Radnó György

 

 


tartalom marketing felhívása