Dúl a szerelem, de hogy…

eltekenyseg.jpg

Egy az otthon a nő, otthonná teszi együtt, a férfi és a nő.

Felállás férfi és nő az édes, drága, ahol ő is hordja néha ugyanazt a nadrágot, de erre is kényes, a férfi nem olyan, néha túl toleráns és nem kérdez, mert a nő szeret, nagyon szeret és ez az egy jó.

A férfi, ha vak szerelmes, mint jelen esetben, hitetlen és szavazata sem ér semmit, enged, enged mert szeret, így a szelíd asszony uralom esik egyik pofikáról a másik szóra-szarra. Hol a márcos beszédtől kezdve néha a csattanó “hagyd abba” az uralkodó hangnem, mint rendes házaknál, hol ilyen asszony van lehetségesen. Vagy nem szokványos? …mert a nő szeret, nagyon szeret!

Minden veszekedést követ egy frenetikus nagy szerelem, mert az és a férfi szeret, de úgy szeret!

Aztán megint dúl a szerelem a nagy…  többnyire és amíg pár napig szép az affektálós “macikázós” rejtett képmutatás, addig minden rendben, és nincs vagy.

De jött a nap és ilyen egyre több, hogy egy cipőt, vagy ruhát esetlen nőt említve a férfi sztorizva, a kedves dúlt-fúlt és magára veszi, hogy már másra kacsint a férfi, aki szerinte mást szeretne és akart ezidáig is. A férfi bár eszébe sem jut más nő, csak azon jár az esze egész nap, hogy mit ne mondjon, mit ne meséljen, amiben lehetne valami kivetnivaló.

Minden veszekedést követ aztán egy frenetikus nagy szerelem, mert az és a férfi szeret, szeret!

Aztán megint dúl a szerelem a nagy…  és amíg pár napig szép az affektáló, macikázós képmutatós szeretlek, addig minden rendben, és nincs és vagy.

…mert a nő szeret, nagyon szeret.

De jött egy nap, hogy csörögve hörög a telefon s van válasz. Egy munkatárs, vagy bárki nő, ki segítséget kér az mint potenciálisan sértő. Vajon miért csörög itt és otthon, reggel és este, bvagy ha valami a gond. A férfi nem tagadhat, mert ez már egy kapcsolat, mert kapcsolt a telefon és ha még a segítségre igen is a válasz, akkor még a plafon is leszakad.

De jön a kirohanás és a férfi tettenérés nyoma, azt hogy van némi kapcsolata a külvilággal is, nosza. Felháborító kapcsolat a nőszerint!

Minden veszekedést követ egy frenetikus nagy szerelem, mert az és a férfi szeret nagyon szeret örökké szeret!

Aztán megint dúl a szerelem a nagy…  és amíg pár napig szép az affektáló, macikázós képmutatós szeretlek, addig minden rendben, és nincs és vagy.

…mert a nő szeret, nagyon szeret.

De jött egy nap, hogy a társaságban régi ismerős boldogan köszönti a párját, hisz nem látta sok éve. Az ölelést követi a csend és a pár napos vesszőfutás… sőt még aztán is soká, de jóval… emlegetve lesz az a nap, többet mint amennyit érdemelne szóval. Aztán ez is elmúlik egyszer… és férfi csak tovább szeret, vakon mi mást tehet. Felháborító kapcsolat a nőszerint!

Minden veszekedést követ egy frenetikus nagy szerelem, mert az és a férfi szeret nagyon szeret örökké szeret!

Aztán megint dúl a szerelem a nagy…  és amíg pár napig szép az affektáló, macikázós képmutatós szerelem, addig minden rendben és nincs és vagy.

…mert a nő szeret, nagyon szeret.

De jött egy nap, hogy egy újabb nő kerül képbe és bár nem illenek korban, mégis összehozza az asszony.. hisz ez már egy kapcsolat!!!!… szerinte… megy a sírás és a férfi, mert kíméli párját, hát az asszonyra csapja az ajtót, de aztán higgadtsággal csak rendbe tesz dolgokat. Aztán ez is elmúlik egyszer… és férfi csak tovább szeret, vakon mi mást tehet. Felháborító kapcsolat a nőszerint!

Minden veszekedést követ egy frenetikus nagy szerelem, mert az és a férfi szeret, őrültem szeret!

Aztán megint dúl a szerelem a nagy…  és amíg pár napig szép az affektáló, macikázós képmutatás, addig minden rendben, és nincs vagy.

De jött egy nap, hogy a férfi egy használt dolgot hoz haza, csak amolyan értéktelent, amit egyébként kidobnának, de használható kinek kell ilyen. És jön a hideg leves és forró kása… hogy ez már egy kapcsolat és csalatkozik a nő, amiért hűtlen a férfi, az meg csak hallgat, hogy hamarább legyen csend… majd odateszi, amit kell, hogy igenis elmegy, ha mégegyszer!!!!… enyhül az asszony még aztán nem is érti, mivégre volt ilyen… Aztán ez is elmúlik egyszer… és férfi csak tovább szeret, vakon mi mást tehet.

Minden veszekedést követ egy frenetikus nagy szerelem, mert az és a férfi szeret, őrültet is szeret!

Aztán megint dúl a szerelem a nagy…  és amíg pár napig szép az affektáló, macikázós képmutatós szerelem, addig minden rendben, és nincs és vagy.

…mert a nő szeret, nagyon szeret.

De jött egy nap, hogy az asszony barátnéje szivességet kér, de nem kap a férfitól, mert az asszony közbeszól, ez már egy kapcsolat!!! Így a férfi régi barátságot is szétcsap, bár akaratán kívül, de az asszonynál nincs és, és nincs vagy. Felháborító kapcsolat a nőszerint, megint!

Minden veszekedést követ egy frenetikus nagy szerelem, mert az és a férfi szeret, őrülten is vakon szeret!

Aztán megint dúl a szerelem a nagy…  és amíg pár napig szép az affektáló, macikázós képmutatós szerelem, addig minden rendben, és nincs és vagy.

De jött egy nap, és még több, mikor nem történik semmi és nincs is miről beszélni… mert a férfi egyedül jár az utcán, amikor ott senki sincsen és egyedül dolgozik a munkahelyén, mindekitől távol és messze, persze csak az otthoni szóbeszédben így legyen festve.

Aztán újabb nap, hogy nem történik semmi, már a köszönöm is csak óvatosan tör ki… nincs mit mondani, hát minek, mert újabb sztori, csak az asszony féltékeny hisztijére hajtja a vizet…

Már titkai vannak, na nem nagy, de nem lehet mondani semmit, mert az asszony lecsap. Lecsap és szemfüles minden apróságra, a munkába temetkezik a férfi, valamivel ki kell a semmiből törni. A barátságok nem azok és az ismerősök sem azok.

De jön az X nap, és az asszony nem érti, ennyire nem történik semmi??? vagy mégis? …nőnapra is virág helyett, csak felmondást hozhat ….akkor itt a baj, hiszen titkol a férfi és az csak tátogni tud már erre mint a hal… így lesz ál-csaló a feledékeny férfiból, pedig a férfi szeret, csak a nő az, aki talán régi, vagy új szeretőben találja a jobb vigaszt, mert ott újra szép a szó a rövid pásztor-órák alatt. Nagy az áldozat a nő szeret is, nem is, de hazugságaival falaz és megmenti a férfit magától, akit oly nagyra tartott valahogy régen egykor. Így lesz kétszeresen kirúgott egy nap alatt.

Aztán megint dúl a szerelem a nagy… dehogyis!! …már nincs visszaút, nincs affektálós nagy szerelem se, se víz, se csöpögő csap, csak szárazon ázott barát, ki mindent szónélkül hagy.

Már nincs mese, se ok, se indok, se csalás, csak a nő agyában eldőlt fő gondolat, mely szerint ez nem baráti kapcsolat!! …pedig eddig se és dehogy!

A nagy szerelemből így lett nagy félelem… ezután már a férfi is más párt kereshet és a nő is új félelmet, nincs ki vigyázzon rá, nincs kitől, mitől tartania, de nem jelenti azt, hogy ettől megáll az élet!

Vélemény, hozzászólás?