Á'talába... isEgyünk valamitSzív-verés

Sültek és sületlenek

Medve karom torta, kovászolt pite, cukorka muffinból készült égetett nagyi. Desszertnek kifli, szuflés sajttorta a croissant utálók vacsorája. Ostyán zab-torta, pudingos marcipánba írva üzenet. Kovászos almás pite nyert a kitolós torta előtt, a mályva csökkentette kicsit a szavazók számát, ahogy Feri a kidobóember is. Gyümölcstortában a tiramisu olyan desszert, mint a kohóban a fagylalt, mézeskalácsos boszorka többet tudna mesélni. Zselés karamell és a sós sárgarépa torta olyan szuflét kap, amely a muffin evők torkán is megakad. Gumi medvék karmája a zselés égetett hajszálgyökér.

Marcipános édesség, olyan mint a vesszők nélküli összetett mondat.

A gumi fogja össze a zselét, mint szuflé a zsírt, egyik sem panaszkodik, csak átmegy, mint a víz. Új croissant a csokoládégyökér öntettel lehet kapni, a zabtorta már nem megy le a makarónis-mákos sajttorta után.  Tészta fánk édes tekercs, letekerve fogyasztóbarát. A tiramisu jelenti a csokitorta halálát.

Sajttorta -VS- Gumi-cukorka. „Éljen a box…”

A Marcipán nevű pillecukor-lelkű a bíró. Sajttorta gyümölcstortával fogott össze a cukrászsütemények szidják a fagylaltot és a karamellás marcipán a medve karomnak köszönhetően nyer. A marcipántorta és a sajttorta édes tekercses szezámmag szemek miatt a könnyes szemmel pillant fel. Csokoládétorta zselés, a karamella mézeskalács porba vész. Fánk már csak csokoládés-cukros tésztabomba. Édességet imitáló bonbon íztelen zselébe ágyazva. A hegy tetején a körtefa édes, elérhetetlenül. A barna szezámmagos csokoládés sütemény készül.

Hova tart a világ!

 

Megosztás
Total Page Visits: 325 - Today Page Visits: 2

Vélemény, hozzászólás?