a-NŐKBuli-negyedHumorSportokSzív-verés

Bejárónő váltóverseny

Franziska H., Franziska P., Vanessa H. a németek fiatal csapata 1 órát, 11 percet, 54,6 másodpercet vert rá a napra, alig több mint 1 perccel legyőzve a magyar háziasszonyok csapatát.

Dalmácia bronzolt, 1: 06,1-el az első mögött.

Németország összességében több célt is elért, elkerülve a büntetést a késői, sótlan vacsora és a teregetés elmaradásáért. Ez azért is szép, mert egyébként ezeket a feladatokat migránsok végzik a takarítónők otthonában.

A színes bőrű Maria D., Franciaországból, akinek két aranyérme is van az előző évekből a Dalmátokat és Franciákat előzte meg az utolsó szakaszon, így egyéniben majdnem második lett. A németek azonnal szerződtek vele és még a verseny alatt kapott állampolgárságot, a következő évben már ő is erősíti a csapatot, addig is a Bundestag-ot kapta meg egész évre, edzőtábor helyett.

A német kapitány interjúban kiemelte, hogy azért mert otthonaikban nem végeznek háziasszonyi teendőket, azért még az irányítás a kezükben van és tudniuk kell pontosan, hogy mit is követeljenek a bejárónőktől.

A 24 órás versenyen a görögök és olaszok voltak a legutolsók, a görögök már az elején több mint 2 óra alatt sem tudták eldönteni, mikor álljanak neki a munkának és ki mit csináljon. Nekik a 24 óra csak arra volt elég, hogy a versenyre utazás fáradalmait kipihenjék.

Az olaszok kapitánya nyilatkozatban határolódott el a vereségről és mosta kezeit.

 

Total Page Visits: 439 - Today Page Visits: 1

Vélemény, hozzászólás?